Társasházlakók – Teszt eredmény

Kedves Lakótársak!

Köszönjük, hogy kitöltöttétek a tesztet, és ezzel segítettétek a munkánkat. Néhány gondolatban tájékoztatnánk Önöket arról, milyen eredmények születtek:

A teszt a közösségi médiában (facebookban került meghirdetésre. A hirdetés nagyvárosi lakókhoz, 30-és 60 év közötti férfiakhoz és nőkhöz juttattattuk el.  Az Ö véleményét tükrözi az eredmény.

Néhány pontban megpróbáltuk körbejárni a közösköltség és annak befizetésével kapcsolatos kérdéseket. Az eredmények alapján megállapítható, hogy közösköltség mértékét Önök átlagosnak, vagy egy kicsit drágának tartották, és örömmel vennének egy kártyás fizetési szolgáltatást.

A társasházi ügyintézéssel kapcsolatos kérdések alapján megállapítható, hogy Önök többségében elégedettek a szolgáltatás minőségével. Ahol javítanának az a karbantartás és a kommunikáció és a pénzügy területe.

A telefonos applikáció használatára vonatkozó kérdésünk alapján Önök közel döntő többségben szívesen próbálnának ki és használnának egy applikációt, amelyik megkönnyíti a társasházkezelés ügyintézési folyamatait.

Végezetül fogadják köszönetünket a segítségükért, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bátran, Amennyiben szeretnék egy kicsit megkönnyíteni az életüket, szeretnék, ha átláthatóbb lenne a társasházi ügyintézés, ha tetszik az ötletünk ismerjék meg a demóprogramot, próbálják ki, vagy osszák meg az információt lakótársaikkal, társasházkezelőjükkel.

5 + 4 =