ÁRPOLITIKÁNK

Az elmúlt három évtizedben épületeket terveztünk, WEB oldalakat hoztunk létre és üzemeltettünk. Szándékunk szerint ezen területeken szerzett tapasztalatinkat egyesítve új eszközt alkotunk az ingatlankezelők számára.  2010 óta, fejlesztjük a VIIR nevet kapó épületüzemeltetést segítő szoftvercsomagunkat. Az ingatlangazdálkodás gerincét alkotó adatbázis kezelő rendszer működésének minősége a folytonosságban, naprakész adatbázis kezelésben és a hatékony eszközként működő online felületben rejlik.

( HATÉKONYSÁG  EGYSZERŰSÉG  )  *  IDŐ   =   MEGTAKARÍTÁS

A digitális technológia és a WEB felületek, eszközök folyamatosan változnak. Új igények és elvárások fogalmazódnak meg, újabb és újabb felületek, eszközök jelennek meg a gyakorlatban. A programok és modulok folyamatos fejlesztése szükséges.  Az ingatlanüzemeltetéshez kapcsolódó költségek általában különböző időszakonként megjelenő rendszeresen kiadásokat jelentenek. (közüzemi költségek, bérleti bevételek, karbantartási, vagy épp adminisztrációs költségek) Ennek megfelelően a hatékony üzemeltetésből fakadó megtakarítások is időszakosan jelentkeznek.

Ezt a gondolatmenetet vettük alapul akkor, amikor a programcsomagok felhasználói díját kialakítottuk. Árpolitikánk szerint nincs egyszeri beruházási költség, havi, negyedéves, vagy éves átalánydíj fizetésével vehető igénybe a szolgáltatásunk. Így a programcsomagok  költsége elosztva, a megtakarításokkal, bevételekkel együtt jelentkeznek.

Az egyes programcsomagokhoz kapcsolódó tájékoztató áraink az alábbi táblázatokban találhatóak. Az ingatlanbázis nagyságának, sajátosságainak függvényében az árak módosulhatnak.

ÁLLAMIGAZGATÁSI SZFÉRA PROGRAMVERZIÓ

VAGYONKEZELŐI PROGRAMVERZIÓ

TÁRSASHÁZKEZELŐ PROGRAMVERZIÓ

Az alap adatbázis kiépítését (társasház/albetéti rendszer/partnerek…) a meglévő nyilvántartási rendszer ismeretében egyedi megegyezés alapján elkészítjük.

BIM ALAPÚ ÉPÜLETFELMÉRÉS

Pályázati források lehetőségei

Napjaink gazdaság és infrastruktúra fejlesztése sok esetben pályázatokon keresztül történik. A pályázatok az átalánydíj fizetését általában nem teszik lehetővé. Ezért lehetőség biztosítunk arra, hogy a pályázat fenntartási időszakára vonatkozóan az időszaki díjak  egyösszegű kifizetése is lehetséges legyen. Hosszabb 3- 5 éves üzemeltetési időszakra történő szerződés megkötése esetén további kedvezményeket nyújtunk, ezzel kapcsolatosan kérje ajánlatunkat.

Természetesen lehetőség van a havi átalánydíj fizetés és egyösszegű hosszabb távú szerződések időközi átváltására, Tehát ha a szerződés megkötésének idején havi díj fizetéses szerződés került megkötésre, de egy pályázat támogatja ilyen szoftver beszerzését akkor egyszerűen módosíthat az egyösszegű hosszabb időszakot átölelő fizetési módra, majd a pályázati fenntartási időszak lejártát követően, természetesen lehetőség van a havi/negyedéves/éves díjfizetésre történő visszatérésre