Energiamegtakarítási intézkedési terv

segítünk a megoldásban

A VIIR ingatlanüzemeltetési szoftver részeként kifejlesztésre került az ingatlanállomány energetikai intézkedési tervét előállító modul. Hatékony segítsége lehet a terv elkészítésében.

Az ördög a részletekben rejlik lássuk hogyan is működik a VIIR szoftver Energetikai modulja. Néhány egyszerű lépés és elkészíthető az érintett épület energetika fejlesztési koncepciója, és dokumentálható a 2015. évi LVII. törvény  11/A. §-a szerint.

Szívesen állunk segítségükre, kérje ingyenes tájékoztatónkat

A VIIR szoftver az épület alapadatait és szerkezeti jellemzőit automatikusan kiolvassa a korábban létrehozott adatbázisból. Amennyiben az adatok nem teljesek, vagy megváltoztak most egyszerűen, ezen a felületen korrigálhatók.

Az épület energetikai állapotának felmérése az ismert SWOT analízis segítségével történik. Feltárjuk az adott épület erősségeit és gyengeségeit, megvizsgáljuk a lehetőségeket és a veszélyeket. Ezen információk pontos és objektív ismerete lesz az alapja az energetikai fejlesztések meghatározásának.

A lehetséges fejlesztési feladatok meghatározása. Ez a munkarész összetett, műszaki és gazdasági ismereteket igényel.  A VIIR programot úgy alakítottuk ki, hogy a döntésekhez szükséges mélységű tudást beépítettük a programba.

  • Átlátható fejlesztési jegyzékből választhatja ki a releváns feladatokat
  • Tapasztalati adatok alapján kalkulálhatóvá tettük a megtakarítás várható mértékét
  • A fejlesztési költség meghatározását beépített modullal kalkulálhatja.
  • Az egyes feladathoz dátumot tud rendelni
  • A partnerkezelőből kiválaszthatja a feladat elvégzéséért felelős személyt

Az egyes fejlesztési javaslatok az adott épület sajátosságaiból származnak, lehetőségünk van a sablonokban megfogalmazott műszaki megoldásokon kívüli egyedi megoldásokat is alkalmaznunk.

Összetett épületek esetében javasolt energetikus szakember bevonása.

Az előző pontok adatai alapján itt van lehetőségünk szövegesen megfogalmazni a teendőket, amely az Energetikai Intézkedési Terv vezetői összefoglalójaként fog megjelenni.

Az adatok kitöltésével elkészült az Energetikai fejlesztési dokumentáció. Az elvárt formai követelményeknek megfelelően tudja nyomtatni, vagy PDF formátumban menteni.

Az adatok kitöltésével elkészült az Energetikai fejlesztési dokumentáció. Az elvárt formai követelményeknek megfelelően tudja nyomtatni, vagy PDF formátumban menteni.

Talán nem tűnik olyan bonyolultnak,

Az energetikai modul önállóan is megvásárolható.

hívja segítségül a VIIR szoftvert

              Próbaverzió          

                  Áraink