Épületüzemeltetés könnyedén:

A közigazgatási szféra számára a szolgáltatásainak ellátásához szükséges létesítmények működtetése legtöbbször járulékos feladat. Ugyanakkor az ingatlanállomány üzemeltetése térben és időben szerteágazó munkafolyamat, jelentős munkaerő és költségigénnyel bír. Korszerű eszközt fejlesztettünk ezen munkafolyamatok ellátásához.

Web alapú szolgáltatás

Felhő alapú adattárolás

Korlátlan felhasználó

Egyszerű és tetszetős munkafelület

Folyamatos fejlesztés

Naprakész feladatmegoldások

 

 

 

Ugorjon fejest a VIIR-be !

A VIIR szoftver egy keretrendszert ad, amely segít az ingatlanüzemeltetés hétköznapi feladatainak megoldásában. A felhasználó döntése, hogy a programot mikor és milyen mélységében használja. Így lehetőség van az adatbázis folyamatos és szisztematikus felépítéséére. Ezáltal elkerülhető a feladatok egyszere jelentkező nyomasztó sokasága. A VIIR alapvető értéke a szoftverben létrehozott adatbázis és annak naprakész mivoltában rejlik. A szoftvert úgy fejlesztettük, hogy az adatbázis naprakészségének megőrzése mindennapi munkavégzéssel biztosított.

naprakész adatbázis

hatékony munkaszervezés

időmegtakarítás

átlátható és ellenőrizhető munkavégzés

Az adatok tárolása az információs felhőben történik. Rendszeres időközönként elvégzett adatmentés véd az értékes adatok elvesztésétől. Az oldal adatbázisa strukturált felhasználói hozzáférési jogok mentén érhető el. Az egyes adatrögzítést és módosítást a szoftver automatikusan rögzíti, és a korábbi állapot visszaállítható.

védelem a jogosulatlan hozzáféréstől

védelem a szándékos adattörlés ellen

A VIIR szoftvert cégünk fejleszti közel két évtizedes gyakorlattal az építőipar és a mérnöki tevékenységek területén. A szoftver korszerűégét a folyamatos fejlesztések biztosítják, a felhasználók által megfogalmazott igényeket pedig beépítjük a rendszerbe. A szoftverhez üzemeltetéséhez rendszeres terméktámogatást biztosítunk.

Mindemellett egyéb szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleinket, meglévő papíralapú adatbázis digitalizálását, adatfelvitelt, épületfelmérést, energetikai koncepció kidolgozását tudjuk szakszerűen elkészíteni.

Próbálja ki a szoftvert. Egyszerű regisztrációs eljárást után egy hónapig ingyenesen használhatja a VIIR komplex verzióját. A program használatához szívesen nyújtunk személyes vagy akár online segítséget. Ha a program elnyerte a tetszését, összeállítunk egy ajánlatot az Ön számára.